• інтерв'ю з депутатом

Рапортують обласні депутати

Пройшов вже рік із того моменту, як новомосковці обрали людей, які представляють їхні інтереси. Про свою виконану роботу нам розповіли депутат обласної ради від партії «ОБ».

Михайло Березюк

– У своїй роботі пріоритетами в першому році вважав ремонт доріг, освітлення вулиць, поліпшення матеріальної бази медустанов для якісного обслуговування жителів міста, надання матеріальної допомоги жителям, які перенесли медичні операції.

Так для міської лікарні було придбано:

  1. Обладнання для гінекологічного відділення – на 75 500 грн.
  2. Для дитячого відділення – на 31 400 грн (опромінювач ртутно-кварцовий, апарат для УВЧ терапії, інгалятор ультразвуковий, інгалятор компресійний, опромінювач бактерицидний, рециркулятор бактерицидний).
  3. Для діагностичного центру – на 89 600 грн (2 реабілітаційних комплекти, 2 інгалятора, апарат магнітної терапії, апарат УВЧ, апарат дарсонваль).
  4. Пологовому відділенню виділено 50 000 грн для поточного ремонту приміщення.

Так само було надано матеріальну допомогу для проведення медичних операцій на суму 110 000 грн.

На даний момент вирішується питання надання допомоги школі-інтернату №7 та придбання комп’ютерів для комп’ютерного класу на суму 70 000 грн.

Надаю допомогу депутатам міської ради в отриманні субвенції з обласного бюджету.

Любов Нестеренко

– Я не з чуток знаю проблеми жителів міста, адже була депутатом міської ради з 2010 по 2015 рік. Своїми пріоритетами визначила вдосконалення системи медичного обслуговування (оскільки сама медик) і освіти, підтримку міських депутатів у питаннях отримання субвенцій з обласного бюджету на реалізацію міських проектів, таких як устрій дорожнього покриття по вулицях Плеханова, Сучкова, ремонт дитячого садка «Чебурашка» і шкіл міста.

Мені вдалося надати матеріальну допомогу 104 особам, із них 4 людини це учасники АТО, на загальну суму в 152 700 грн.

Для сімейних амбулаторій №4 та №8 міста Новомосковська придбала 6 комп’ютерів на загальну суму 50 000 грн. Для КНП «Новомосковського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» придбано 3 електрокардіографа на загальну суму 39 800 грн. Для школи №5 виділено 43 500 грн для придбання сучасного комп’ютерного обладнання.

Для УПСЗН з метою поліпшення роботи з відвідувачами було придбано принтер і багатофункціональний пристрій на загальну суму 10 000 грн. Для поліпшення умов роботи і перебування відвідувачів було виділено 30 000 грн для покупки пластикових вікон у приміщення міського центру соціальної служби сім’ї та молоді.

Для поточного ремонту ліфтів було виділено 7 200 грн.

Щомісяця я організую прийом жителів. За минулий період до мене звернулося понад 150 осіб.

Записав Віталій ШИЛОВ

Tags :

Немає коментарів

    Залишити коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *