Що українцю смачно – американець не їсть

10 страв і продуктів, без яких житель України не уявляє собі повноцінного застілля, а у американців вони – табу.

1. Сало. Уявляєте?! САЛО! Його корінний американець за їжу не вважає. В них це відходи, непридатні в їжу.

  1. Холодець. У США про нього навіть не чули. Тут готують страви виключно на основі желатину. Причому тільки солодкі десерти з фруктами.
  2. Субпродукти. В минулі часи у Штатах потрохами годували рабів. Можливо, з цієї причини даний продукт не в пошані в Америці.
  3. М’ясо: баранина, кролятина, конина. У США готують тільки з курки, яловичини та свинини.
  4. Солона риба. Оселедець ви точно не побачите на жодному американському столі: жителі Штатів вважають його абсолютно непридатним у їжу.
  5. Квашена капуста вкрай рідко зустрічається у стравах американської кухні.
  6. Чай американці п’ють вкрай рідко.
  7. Гриби – велика рідкість в американській кулінарії. Хіба що печериці, а смаку маслюків або білого гриба ці «гурмани» і знати не хочуть.
  8. Млинці в Америці готують тільки з солодкими начинками, і нагадують вони більше наші оладки.
  9. Суп теж нечастий гість на американському обіді. І як вони без рідкого гарячого живуть і процвітають?

Ганна ЛИСЕНКО

Tags :

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *