«Фудмейкери» нарощують темпи

У 2019-му харчові та переробні підприємства Дніпропетровської області збільшили виробництво молока, вершків, йогурту, шоколаду, риби, масла. Загалом продали продукції на понад11,5 млрд грн. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.

– На Дніпропетровщині – понад 100 потужних харчових і переробних підприємств. Вони постійно вдосконалюються, щоб випускати якіснішу продукцію і збільшувати її обсяги, – зазначили в управлінні.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року підприємства регіону на 86% збільшили виробництво шоколаду, на 23% – молока і вершків, на 12% – йогурту, на 10% – нерафінованої соняшникової олії, на 9% – сушеної і в’яленої риби.

Прес-служба ДніпроОДА

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *