У Дніпрі «очорнили» часник

Компанія «МР Гарлік» у Дніпрі вперше в Україні почала випускати чорний ферментований часник. Він виробляється відповідно до класичної азіатської технології – методом природної ферментації в умовах високих температур і певної вологості, без додавання барвників і хімічних речовин. За рахунок цукру та амінокислот, що виділяються за цей період, часник набуває чорного кольору.

«МР Гарлік» використовує виключно вітчизняну сировину.

Потужність виробництва складає більше 200 кг на місяць. Зараз компанія поставляє чорний часник ресторанам під замовлення. В майбутньому ж планує вийти на торговельні мережі, а також експортувати свою продукцію.

Денис МАКАРОВ

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *