• Пастрома з курки з паприкою та медом

Пастрома з курки з паприкою та медом

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.
  • солодка мелена папріка – 1 ст.л.
  •  мускатний горіх – 1/4 ч.л.
  •  оливкова олія – 2 ст.л
  • розчавлений часник – 1 ч.л.
  • мед – 1 ч.л.
  • вода – 1-2 склянки
  • сіль – 2-3 ч.л.

Приготування

Курячі грудки без шкіри й кісток добре помити. Приготувати розсіл у розрахунку 2 ч.л. солі на склянку води. Залити готовим розсолом куряче філе та залишити маринуватися на 2-3 години.

Прянощі перемішати з розчавленим часником, оливковою олією та рідким медом. Грудку згорнути рулетом, щільно обв’язати шпагатом та обмазати сумішшю прянощів.

Духовку розігріти до 250 градусів, запікати курку на змащеному олією деку протягом 15-20 хвилин. Потім вимкнути духівку і тримати в ній курячу пастрому до повного охолодження.

Tags :

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *