• овочеві кексики

Овочеві булочки

Інгредієнти:

  • – 3 склянки дрібно нарізаних овочів (броколі, перець, кабачок, шпинат, кукурудза, горошок тощо)
  • – 1/2 склянки нарізаної зелені
  • – 2 ст. л. олії
  • – 2 і 1/4 склянки нутового чи іншого борошна
  • – 1 ч. л. розпушувача
  • – 1 ч. л. солі
  • – асафетида, чорний перець, інші спеції за смаком

Приготування:

Борошно змішати з сіллю, розпушувачем і чорним перцем. Додати 2,5 склянки води, перемішати й поки відставити.

В пательні на олії обсмажити овочі протягом 7-8 хвилин. Посолити і приправити.

Додати зелень і готувати ще кілька хвилин, помішуючи. Зняти з вогню, остудити.

Розкласти овочеву суміш по формах (підійдуть такі, як для кексів), заповнюючи їх на чверть. Залити тестом.

Випікати протягом 30 хвилин при 180°С.

Tags :

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *