Морозиво з… овочів

Уявіть собі, жителі Німеччини проміняли пломбір на бурякове, огіркове та навіть кабачкове морозиво.

Асортимент морозива в усьому світі вже давно вийшов за рамки «пломбір-полуниця-шоколад»: є маса більш екзотичних рецептів цих чудових ласощів. Але в Німеччині й цього здалося мало. Вже сьогодні німцям доступно морозиво з моркви, шпинату, кабачка з додаванням спецій та зелені. Дуже популярне в Берліні кафе Oak&Amp пропонує бурякове морозиво, а в Грайфсвальдському Kontor Eismanufactur цей десерт роблять з огірком і м’ятою.

Вся справа в тому, що німці остаточно збожеволіли на здоровому харчуванні, тому й виникла ідея зробити морозиво на основі овочів. І чим їх фруктове, наприклад, не влаштовувало?

Втім, на це питання відповідають учасники ринку, організатори міжнародного ярмарку морозива Gelatissimo, який відбудеться в Штутгарті 2018 року. На їхню думку, в майбутньому овочеве морозиво стане ще популярнішим, оскільки давно відомий факт, що овочі корисніші за фрукти.

Тетяна СОКОЛОВА

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *