• годуємо Україну

Виробництво йде вгору

У Дніпропетровській області працюють понад 100 досить потужних підприємств із виробництва та переробки харчових продуктів. Днями експерти проаналізували роботу цих комбінатів і підвели статистичний підсумок їхньої діяльності за минулий рік.

Отже, за 2016 рік підприємства Дніпропетровщини випустили більше, ніж у 2015-му: яловичини – на 60%, сирів – на 17%, молока – на 12%. На 8% зросло виробництво круп, на 7% – виробництво соняшникової олії.

– Високий попит на продукцію, вироблену на Дніпропетровщині, говорить про те, що вона відрізняється своєю якістю та доступною ціною. Наш регіон забезпечує основними продуктами харчування як власний ринок, так і поставляє їх в інші області України, – каже начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Вадим Удовицький.

Ганна ЛИСЕНКО

Tags :

Немає коментарів

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *